Kathy

Devil 6 gyönyörű bébit szült. Bármennyire is szeretem a cicákat, nem szeretem ha szaporodnak. Tudom, hogy megint csak én fogok sírni, sokat. Hisz kb. húsz cicából jó ha egy felnő. A család a parkolóba, egy bokor alatt tanyázott. Nem valami biztonságos hely, hisz autók jönnek, mennek a bokor mindkét oldalán. Így bármikor elüthetik őket. Egyik nap hatalmas nagy eső volt. Ahogy a párom megjött rohantam megnézni a családot. A hat bébiből csak egy volt meg, ő egyedül, bőrig ázva kuporgott ott. Kerestem a többieket is, de nem találtam meg.Azt megjegyezném, hogy nem biztos, hogy a vihar miatt tűntek el, hisz nagyon sokszor, ha megtalálják a bébiket, elveszik őket az anyjuktól és beledobják őket a szemetes konténerbe. Mondva, hogy nem kell ennyi cica ide. Az okot értem, ha minden bébi felnőne lehetetlen helyzet állna itt elő, de a módot, ahogy ezt megoldani akarják, nem értem. Nem hiszem, hogy az élve kukába dobás, a mérgezés a legjobb megoldás.De sajnos sok helyen ez megy.


(Kathy, Snowflake and Mr Rochester)

De elkanyarodtam. Ott tartottam, hogy megtaláltam egy bébit, csuromvizesen. Hazavittem, megszárogattam és kivittem az anyjának.Párom szomorúan nézte a bébit, ahogy az kuporgott. - Vidd haza - mondta. Itt esélye sincs.Így lett Kathy nevű cicám is.Az elején jól, ment minden. Baba örökbe fogadta Kathyt. Mosdatta, szoptatta, annak ellenére, hogy Kathy már kinőtt a szopós kórból.Aztán Baba elválasztotta a bébiket, nem gondoskodott már róluk. Hópelyhet, Rocsit és Copyt ez nem is viselte meg.De Kathyt igen. Valahogy ő örök gyerek maradt. Neki hiányzott az anyja gondoskodása. Szomorú lett és koszos. Nem akart mosakodni. Amikor már nem bírtam tovább, én fürdettem meg. Hát nem nagyon tetszett neki, de a kályhánál való száradást azt szerette.Aggódtam, mi lesz vele? Nem egészséges, mindig egyedül gubbaszt, nem is mosakszik. Állapota romlott, el kellett különíteni a többiektől. Külön kapott enni is, jobbnál jobb falatokat, de nem segített.Orvosra nem volt pénzem, én keveset tehettem. Vele voltam az utolsó perceiben. Simogattam, hosszú szőrét és hallgattam zihálását. És persze megint én sírtam.

She loved to sleep at the fire. I took this photo after the last bath.

 

Skipper

Használhatod a lap topot, ha nekem adod a táskáját!

 

Cyprus rescue cat

Találtam.

 A parkolóban találtam, csak egy napos volt. Ismertem az anyát, Angelt, tudtam, hogy hat kicsi cicája született. Valami történhetett, mert elköltöztötette őket és ezt az egyet ott hagyta. Órákon keresztül ellenőriztem a kölyköt, hátha az anya visszamegy érte, de nem tette. Nem tudtam mit csináljak, majd odaadtam Beautynak, akinek szintén voltak kölykei. Úgy nézett ki be is fogadja az új jövevényt, így nyugodtan elmentem aludni. Viszont másnap reggel meglepetés ért, Devil elhozta nekem a kölyköt. Egy darabig vele maradt, majd letette nekem. Munka után hazahoztam és én tápláltam és mosdattam kettő héten keresztül. De elég volt egy hiba. A másik szobában úgy felejtettük a légkondit, a kicsi megfázott és másnap a kezemben halt meg.

Cyprus rescue cat