A képen látható kis vörös meghalt egy iszonyatos szájfertőzésben. A fotóját feltettem egy forumra, ahol egy orvos segített, hogy mi a baja a cicának, de hiába mostam ki a száját és adtam neki gyógyszert, nem számoltam a rengeteg léggyel és méhecskével. Szinte állandóan ellepték, még a szájába is bemásztak. :( Így esélye sem volt a gyógyulásra.Új cicáim is vannak, tisztaságukból és szelídségükből itélve háznál nöttek fel. Gyönyörűek, tiszták és a legtöbb hosszűszőrű. Sír a szivem értük. Az utcán 6 hónap - 2 év az átlag életkor. Nem nagyon látni idősebb cicát. Ha betegség nem, akkor baleset végez velük. Hisz ne felejtsük el, a cica nem ember, sosem fogja megtanulni hogy kell átmenni az utcán.


A kis fehér, aki a Shoni nevet kapta, az utolsó aki csak úgy ott termett. Mivel a fönökasszony cicáját elütötték, szeretnénk ha ezt örökbefogadná, Nappalra már bejöhet, de éjszakát még kinn kell hogy töltse.


Ez a kettő kiscica a traktor bébik. Júlisuban írtam róluk, hogy mentettem meg az életüket. A nagyobikkal nincs semmi gond, de a kisebbik beteg. Vajon meg tudom meg egyszer menteni?