Hópehely


Angel - aki mellesleg Skipper anyukája - megellett, és mivel felújítások és takarítás folyt az addig elhanyagolt parkolóban és földalatti részében, így nem talált magának biztonságos helyet. Éjszaka volt, megnéztem a bébiket, még nedvesek voltak, anyjuk szárítgatta őket. 5 gyönyörű pár perces bébi. Szomorúan figyeltem őket. Vajon hány fog életbe maradni?

Kathy, Hópehely, Mr. Rochester
A helyről nem csak én gondoltam, hogy nem megfelelő családalapításra, másnap reggel Angel is úgy döntött, hogy már pedig ő idehordja nekem a bébiket és ő is itt marad.
Nekem nem is lenne kifogásom ellene, de az ellenőröknek annál inkább, már megígérték, hogy elveszik az engedélyemet, így fájó szívvel, de összepakoltam a családot és visszavittem őket, ahonnan jöttek. Ezt "játszottuk" egész délelőtt. Angel hozta a családot én visszapakoltam őket. És újra és újra. Aznap nagyon meleg nap volt és mivel Angel többet hurcolta, mint szoptatta a bébiket, 2 kezdett kiszáradni. Azt a kettőt megfogtam és gyorsan hazavittem. Ott volt egy anya, a 2 kéthetes kölykével, reménykedtem ezeknek is jut egy kis tej.


Nem hagyhatom itt a munkahelyem, így tényleg csak annyira léptem haza - szerencsére nagyon közel van - hogy betettem a két bébit. Délután, mikor párom leváltott, rohantam haza. Az egyik sajnos már halott volt, de a másik éppen cuppogva szopizott és annak ellenére, hogy a tejtestvérei nagyobbak és erősebbek voltak, ő bizony elszántan védelmezte a helyét, nem hagyta magát kiszorítani, félretúrni. Ő élni akart, és életbe is maradt.
És csak ő az ötből!


 

Miért kellett Beautynak meghalnia?

 Emlékszem az első pillanatra, amikor megláttam. Részemről szerelem volt az első látásra. Részéről nem igazán, nagyon félénk cica volt. Miután az anyjuk elhagyta, rám voltak szorulva. Hordtam nekik rendszeresen az ennivalót, de Beauty mindig elszaladt, ahogy meglátott. Nem úgy a testvére. Ő azonnal a barátom lett. És nem értette, hogy Beauty miért szalad mindig el, ment utána és csalogatta vissza................

 

Néha érdekes fotóm is van