Sock - Zokni


Egy nyári estén az utca cicáimnak adtam enni a parkolóban, amikor hallottam, hogy pici kölykök sírnak valahol. Csodálkoztam, hisz minden cicámat ismertem és tudtam, hogy nekik nincs pici kölykük. Követtem a hangot és meglepetésemre a nagy szemetes konténerből jött. Megpróbáltam megtalálni őket, de sötét is volt, így az egyik kezemben a telefon, amivel világítottam, na meg valami nehéz fa ajtó féleséget is odatettek, így esélyemsem volt.Hazajöttem, a szememben könnyekkel, ami persze a páromnak is szemet szúrt és meg is kérdezte, hogy mi történt. Elmondásom után felkapott egy zseblámpát és lement. Mosolyogva jött vissza és a kezében kettő, gyönyörű, egészséges kölyök volt. Csináltam nekik egy helyet, ahol aludhattak, de amikor elkezdtek sírni a vacsi után én is velük sírtam. Mit adjak kettő, nagyon éhes három hetes bébinek? Tudtam a tej nem jó nekik, hisz hasmenést okoz, így felbontottam nekik egy doboz macska eledelt, összetörtem villával nagyon picire és a tenyeremből etettem őket. A vizet pedig szemcseppentős dobozkából kapták, hisz nem tudtak tányérból sem enni, sem inni. Szerencsére ízlett is nekik, szóval ettek egy kicsit.

A következő nap hasonló dolog történt. De nem kettő, hanem csak egy bébi került elő a kukából. Ott álltam három picikével, akiknek még anya kellett volna. Megtettem minden tőlem telhetőt, etettem, itattam őket, mosdattam és fürdettem, amikor csak lehetett, de csak kettőt tudtam megenteni. A szürke meghalt.

Egynek találtam gazdát, a másikat megtartottam. Ő a Zokni nevet kapta. Mára már szép nagy cica, de még mindig azt hiszi, hogy én vagyok az anyja. Ha bajba van, vagy csak megijed, szalad hozzám, szinte minden nap szopizza a polómat, illetve csak eljátsza. És még a párommal is szembeszáll, ha ki akarja túrni a helyéről.

 

Kathy

Devil 6 gyönyörű bébit szült. Bármennyire is szeretem a cicákat, nem szeretem ha szaporodnak. Tudom, hogy megint csak én fogok sírni, sokat. Hisz kb. húsz cicából jó ha egy felnő. A család a parkolóba, egy bokor alatt tanyázott. Nem valami biztonságos hely, hisz autók jönnek, mennek a bokor mindkét oldalán. Így bármikor elüthetik őket. Egyik nap hatalmas nagy eső volt. Ahogy a párom megjött rohantam megnézni a családot. A hat bébiből csak egy volt meg, ő egyedül, bőrig ázva kuporgott ott...........

 

Cyprus rescue cats

Hol van Devil és Jerry?

Cyprus cat
Cyprus cats Tom and Jerry