Tom and Jerry

Csak pár naposak voltak, amikor megtaláltam a családot. Az anyát, Angelt minden nap etettem, tudtam, hogy megellett, de nem mutatta meg a kolykoket. Emlékszem nagyon meleg nyar volt, sok kölyöknek begyulladt a szeme. Ez Angel kölykeit sem kímélte. Nem is nehéz csepegtetni a szemükbe, ha már megfogtam őket. Megfogni viszont? Hm, az már más kérdés.

Jerry, ahogy meglátott jött a szemcseppért. Tomot viszont kicsit kergetni kellett és nem is tudtam neki minden nap csepegtetni. A harmadik kölyöknek viszont egyáltalán nem sikerült, elszaladt ahogy meglátott. Ő nem tudta, hisz csak egy cica, hogy vakon az utcán nem lehet élni. Ő meghalt kb 5 hetesen. Tomnak is csak az egyik szemét sikerült megmenteni. De legalább látott és felnőtt.

 2009 májusában négy utca cicát elvittünk a párom telkére. Tom, Jerry, Devil és Baba boldogok voltak ott, nagy, szabad helyük volt és mi is ott voltunk sokat és megszeretgettük őket. Tettünk le nekik elég vizet és száraz tápot hogy ha bármi is közbejönne és esetleg nem tudunk egy nap menni, akkor se éhezzenek.

 2009 augusztus 8. -án a párom egyedül ment a telekre és szomorú hírekkel jött vissza. Valaki lelőtte Tomot, aki azonnal meg is halt, Baba eltűnt és Devil ideges. Egyedül Jerry volt az, aki nyugodtan viselte az eseményeket. Másnap a párom megint egyedül ment és megint rossz hírekkel jött vissza. Devil is eltűnt. Szerettem volna elmenni megkeresni őket, de a sors közbeszólt. Apukám meghalt és haza kellett mennem. De kettő hét után elkezdtem keresni őket és nem találtam. Bejártam az egész környéket, de semmi.
A telken csak Jerry maradt. Gondoltkodtunk visszahozzuk ide, de nem látszott szomorúnak, így ott hagytuk. És ez hiba volt.

A telken van egy törött autó, abba költözött bele. De egy nap tolvajok érkeztek és másnap már nem találtuk meg Jerryt. A tolvajok közetkező érkezésénél a párom elkapta őket, de persze semmit nem tudtak a cicáról. Hogy igazat mondtak, vagy hazudtak, sosem fog kiderülni.
 Nem adom fel. Nem adom fel, csak nem tudom feladni. Tudni akarom és tudnom kell, hogy Devil és Jerry élnek és jó helyen vannak, vagy meghaltak. Ő okos cicák, vagy okos cicák voltak, van vagy volt esélyük a túlélésre. Remélem és kívánom, hogy jó helyük legyen, megérdemlik. És remélem, ahogy megtaláltam Babát hét hónap után, úgy meg fogom találni a többieket is.


 

Az utcáról az ágyamba!


Maffia hite:

 Ha neked jó, nekem is jó!